Finansiering

Finansiering

Vi samarbeider med Santander Consumer Bank AS som er Norges største finansieringspartner innen bilfinansiering. Santander tilbyr finansiering med pant i objektet.

Vi tilbyr Santander SAFE forsikring i forbindelse med finansiering av din bil hos oss. Med forsikring på lånet ditt får du større økonomisk trygghet. Santander tilbyr SAFE Låneforsikring som dekker hele terminbeløpet på lånet ditt, dersom du skulle bli arbeidsledig, permittert eller sykemeldt. Det gir deg en bekymring mindre i en slik situasjon – og det gir trygghet å vite at du kan beholde kjøretøyet dersom du skulle komme i økonomiske vanskeligheter. Vi anbefaler forsikring på alle lån.  Spør oss hvis du vil vite mer.

Billån

En måte å finansiere kjøp av ny eller brukt bil på:
– Vi hjelper deg med søknaden.
– Vi ordner med dokumenthåndteringen
– Kun pant i bilen som sikkerhet
– Inntil 10 års nedbetalingstid

Kaskofritt Billån

Visste du at det kaskofrie billånet kan halvere prisen på din bilforsikring? Det kaskofrie lånet passer perfekt for deg som:
– Skal kjøpe bruktbil
– Trenger lån på inntil 150.000,-
– Ikke ønsker full kaskoforsikring

Leasing

Ønsker du forutsigbarhet, er leasing et godt alternativ. Tegner du leasingavtale beholder du bilen i minst fire år. Fordeler ved leasing er forutsigbare månedskostnader i en avtalt periode og et enkelt bilhold, samt at du alltid har en ny og sikker bil. Fordi leasing er et leieforhold, har du ikke gjeld på bilen, og derfor påvirkes ikke din låneevne, slik et billån gjør. For mange kan leasing være et mer oversiktlig alternativ enn å eie bilen selv, fordi kostnadene samles og restverdien på bilen etter leasingperioden er satt på forhånd.

Spør oss om et uforpliktende finansieringstilbud, ta kontakt her.

Under kan du regne ut hvor mye bilen du ønsker deg vil koste omtrent per måned med billån. Dra pilene til riktig sted og prisen øverst vil oppdatere seg.