Auto Bærum Outlet

Gjør et godt bruktbilkjøp

I vår Outlet-avdeling er det mulig å gjøre gode kjøp på bruktbiler!

Her finner du biler i lavere prisklasser, biler med høy kilometerstand, biler som trenger reparasjoner, biler som mangler historikk, leasingbiler, leiebiler, eldre biler osv.

Kom og se utvalget i vår butikk på Ramstadsletta 18 på Høvik! Her har vi en egen hall med Outlet-biler. Ønsker du ikke å ta risikoen med en Outlet-bil fra oss, har vi et bredt utvalg nyere bruktbiler som selges med garanti.

Om Auto Bærum Outlet

Våre Outlet biler må forventes å ha feil og mangler som ikke er eller blir utbedret av oss.

Det vil si at du som kjøper må påberegne deg en del høyere kostnader for vedlikehold og reparasjoner, i forhold til hva det vil koste å vedlikeholde en nyere bil.

Vi har ikke gjennomgått bilene og vi har ikke kjennskap til alle feil og mangler.

Kjøpers ansvar

Bilene må forventes å være både slitt og godt brukt, de har mest sannsynlig rust og bør forventes å være i dårlig stand.

Bilene må besiktiges og må prøvekjøres hos oss før kjøp. De reserveres ikke og selges ikke usett! Vi minner om at du som kjøper må undersøke bilene nøye før kjøp, på bakgrunn av disse opplysningene.

De selges uten garanti og tilstandsrapport og på eget ansvar. Auto Bærum AS fraskriver seg all form for garanti på disse bilene.

KONTAKT OSS FOR EN HYGGELIG BILPRAT

Ring oss: 64 80 80 18
Send en e-post: salg@autobaerum.no